Idag

mår man juh skit! Så ska man åka buss och tåg i två timmar senare till pirre men det är värt det! <3
Förlåt att jag är så depp älskling, förlåt alla som jag har varit depp imot men jag mår inte så bra.. Aja skit i mig. PUSS!


HELGEN,

OJ VA TYST DU BLEV!

I allfall idag har jag bara chillat för ska snart ut och krööööka! <3 PUSS!


!?

Om du inte har något vettigt att komma med ska du inte kommentera!

/

Back againg & inte glad.



I'm back again men inte på det rätta humöret. Förlåt men man kan inte alltid vara glad iaf inte jag.
Vill bara gå och sova och sova i en vecka och bara tänka på mig själv, tänker aldrig på mig själv. Tänker alltid på andra att dom ska må bra. Det är ju bra såklart men jag måste ta hand om mig själv också. Så nu ska jag glömma dig&allt som var för det är inte värt att gå runt och må skit. Jag grinade en hel del i skolan idag. Ni tycker det nog är fjantigt men jag kunnde inte hålla det tillbaka för har gjort det i ett ganska låångt tag nu så allt kom på en och samma gång. Nej jag tänker inte skriva om vad som har hänt för jag vill inte att alla ska veta + det är inget jätte alvarligt men jag mår inte bra av det. Puss!




BLOGG PAUS!

Är helt mållös kan inte få fram något ord nu. Blogg paus för jag har inget ork kvar att skriva eller äns tänka vad som hällst! Har det sjukt jobbigt nu. PUSS!


I'M BACK!



..

Den dagen jag förlorar dig, rasar min värld samman. <3


Blogg paus.

Jag tror jag tar en blogg paus nu så jag får tänka lite på mig själv och reda ut allt. PUSS!


skolavslutningen08


Lyckligast <3

När jag såg dig första gången så visste jag att jag ville ha dig och det tog ett tag innan vi började snacka. Jag fick fjärillar i magen varje gång vi smsade eller ringde varandra för jag var så kär! Allt gick sakta men säker fram, du är den finaste personen,bästa pojkvännen man kan önska sig och min önskan gick i uppfyllelse. Den dagen det blev vi så förändrades allt för mig. Men på ett bra sätt för jag blev gladre och älskar livet, du fick mig på rätt väg här i livet och det är sjukt skönt. Du tog mig ur min depretion och det är jag glad över för jag älskar verkligen dig! Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig älskat någon person så hära starkt som jag älskar dig Pierre bertlin! <3
Allt är så äkta och det är så sjukt skönt att veta att det snart är ett år baby, kan du förstå det? ett heelt år med dig underbaraste! <3
Det ska hålla längre för jag älskar verkligen dig! <3

/Din bara din flickvän <3

tänk om?

Ibland undarar jag hur jag skulle vara som person om inte allt som hände förut hände, tänk om jag skulle vara en person som alla hatade? eller en person som alla älskade? Eller om jag äns skulle ha valt frisör linjen. Om jag skulle ha samma humor? just nu for det runt massor av tankar i huvudet men tänk om jag skulle vara raka motsatsen mot mig idag? skulle nog inte vilja vara det. Allt som har hänt har format mig till den personen som jag är idag och det är jag glad över! Jag är den jag är och det är bara att take it or leav it! Jag står för den personen som jag är. Iband bara älskar jag mig själv och mina tankar.


dagens kap .

Köpte kjolen idag på MQ, det var rea så den kostade bara 150 :- helt värd det !



minnen som stannar i hjärtat <3

BALEN



Övrigt gammla bilder på mig;


..

- Var sann mot dig själv, så du inte blir falsk mot andra. -



JAAAAAAA <3

SKA TATTUERA MIG IGEN ! <3


Söndag

Söndagar är alltid trååkigast. Man är trött och helt utmattad för man har varit uppe länge på dagen innan. Så idag ska jag bara gå en promenad med sandra och belle måste få frisk lufft. Sen bara chilla vid datan antagligen. Trååkigt inlägg men lev med det. PUSS!


Fan pallar inte.

Är så trött på att man verkligen litar på folk och det man får tillbaka är att dom inte litar på en. Så onödig energi man har lagt ner.



Saknar.

Jag har insett nu vilken person du är, du var inte den jag lärde känna från första början. Du var verkligen inte den personen. Nu efter två års vänskap så har förstått att jag inte har betytt något för dig! Det känns på rätt ställe där du vill att det ska kännas.. du har lyckats.
Saknaden är svår och hård men jag får kämpa. Det ända jag vill att du ska veta är att jag saknar dig och du betyder fortfarande mycket för mig och jag ville inte att våran vänskap skulle ta slut, jag behöver dig.
Jag säger inget namn men den personen kommer att förstå.
Jag har gått nu i ett år utan dig & våran vänskap nu och jag förstår fortfarande inte vad som hände.. vill veta själet till att vi inte är vänner längre. Det är tungt men jag får väll antagligen skylla mig själv, jag har juh inte gjort något. Men så hära blir det alltid. ALLT VAR EN STOR LÖGN OM VÅRAN VÄNSKAP. eller? Det är bara du som vet varför det blev så hära.

Allt jag har kvar är ett namn och minnen som jag alltid kommer att minnas.



.

Livet handlar inte om att lyckas utan att
resa sig upp varje gång man faller!


(inte jag som har skrivit, men grymt bra citat.)

IKEA!

Idag har jag varit på Ikea med mickis bästis! Asa kul. Hon handlade lite möbler så vi satt som två packade sillar i bilen hem! XD haha ;D Sen senare drog vi till Ica, jag köpte en skagenrörs macka dom är snåla med räkorna så jag slängde halva, 40kr åt helvete! X( men nu ska jag kila, tråkigt inlägg men lev med det. PUSS!


infekterad piercing.

Jag blir riktigt ledsen nu... Min piercing är infekterad! :/ skulle juh byta smycke i helgen men nu blir det inte så, det måste läka igen.. ååååh, hatar det!
Vill inte ha läk staven. Den är för lång. Men jag får skylla mig själv som slutade rengöra den.
Så alla som har gjort piercingar, rengör dom så länge det går! Det är inte kul när dom blir infekterade!

Ska kila till Centrum nu sen till Ikea, PUSS!



Hatar rubriker..

Första skol dagen efter lovet! 
Det var riktigt kämpigt att komma upp på morgonen eftersom man har gått och lagt sig runt halv 5 varje dag!
Vi hade rätt så slapp dag med Matte engelska och svenska, fast det ända vi gjorde var att lyssa och få information på alla lektionen förutom svenskan. För då snackade hon lite sen fick vi gå typ 40 min tidigare. Sjukt skönt!
Så imorgon blir det som vanligt i skolan igen med vanliga lektioner. Jobbigt men jag måste börja plugga mer för att klara av betygen. Ska höja dom och jag tänker lyckas!

vad händer idag?
Jag tror inte jag ska göra så mycket idag ska nog vara med mickis och chilla. Har inget plugg att göra, Pluss på det!
Senare i kväll ska jag duscha, jag vill träna men kan inte:/ för pappa är sjuk så jag kan inte gymma idag..
Nu börjar min bantning! ska ner ett antal kilo innan sommaren! Så jag har press på mig, vill träna och vara nyttig!

ska kila nu, ska dra till södertälje och leta pro igen.. PUSS!



Veckan& helgen

Imorgon drar skolan igång igen lite kul men ändå inte. Pallar inte med läxor men vafan jag överlever ;)
Vi fick typ en vecka extar lov det behövdes! Jag saknar alla från klassen för jag har inte träffat alla nu på lovet bara Sandra Catrin och Amalia. Så jag saknar alla tjejor! <3

Vad händer i veckan?
På måndag ska jag träffa mickis, vi ska nog bara snacka lite och ta en promenad bra,roligt och nyttigt! <3
Senare i veckan så har jag inte bestämmt något så jag får se vad jag klämer in i veckan kanske lite plugg? inte vat jag.
Något som är säker på att jag ska göra är att köpa ett smycke till min piercing! Måste bytas nu för det har läkt riktigt bra. är så himla glad att få byta^^
   Ska kanske byta till den hära;   

                              ( klicka för att bli större )

Vad ska jag göra i helgen?
Jo, i helgen hade jag tänkt att vara mickis om hon kan, typ ha en liten tjejkväll med ansiksmask och såna saker pluss på det! (:
Ska kanske träffa älsklingen också om det går och om han kan (: <3
Jag ska antagligen träffa mera folk så blir det alltid och det är sjuk kul! Skulle vilja träffa Sandra också! Saaaknar diig <3
Men jag har inga direkt planer för helgen men det bli antagligen något av det hära jag skrev :D <3

Ska sussa nu för jag ska upp tidigt imorgon, Ha det bäst alla! PUSS!



så tråk..

vet inte vad jag ska tro längre,
vänner sviker,tappar kontakten,hör inte av sig
vad hände med löftet om föralltid?

idag står jag här med frågor utan svar..


Dagen&trötter.

Sjuukt seeeg dag i allafall jag som har varit seg, första dan som jag har varit så trött som jag var idag och snart är det skola. Jag börjar på Måndag det är jyh bara lite skönt.
Bara en helg kvar sen bär det av till skolan igen, ska satsa lite mera nu på plugg som är viktigt. Vill bli något sen när jag har gått klart i skolan. Men min dag har varit bara bra har sovit hos Catrin så jag vaknade dära sen tog vi tåget mot stan skulle hem och hon skulle till Linnea. Orkade inte följa med var för trött. Så jag drog hem och duschade och sen bara chillade. Jag ringde mickis vid halv sju och vi gick ner till ica och snackade lite, jag handlade lite choklad(a) MUMS!
Och nu sitter jag hära vid datan och klockan är runt 00.01, vi hörs senare i natt ska nog lägga in ett till inlägg. Puss!



..

Why allways me?

Lovet,

Förlåt alla läsare men lite gnäll från mig..

Har sjukt ont i revbenet som jag har hafft en spricka i tidigare. För jag ramalde i trappen jag vet att det är sjukt klumpigt men sådan är jag. Så har sjukt ont:/ lixxom jag ramlade i trappen för ett år sedan typ? har ont nu igen..
Sen har jag fått någon konstig nack spärr i allafall så har jag ont i musklen runt nacken/halsen på sidan. Men sån tur så räddar Tiger balsamet mig. Tack <3
Idag har jag tillbringat min dag med Catrin party bruden! Sjukt kul, vi vaknade hos hon runt halv tolv för vi gick och la oss runt halv tre/tre. Vi drog in till stan runt ett halv 2 tror jag jo nu får det vara så^^. Jag handlade bara ett puder och Catrin ett linne. Ett pluss på dagen.
Så nu sitter jag hära och skriver i min super söta blogg och klokan är drygt 00.40.
Ska kila nu in på min bärbara så vi ses då(: Pusshej leverpastejj <3






Love you,

idag får jag träffa min baby! 

         


En dröm..

Alla har än dröm även jag och min är att bli en typ av låt skrivare, skulle vara sjukt grymt!
Men ska jag go all in eller skita i det?
För jag har börjar skriva på en låt, skratta ni men jag skiter i det för jag gör det om jag vill och försöker att följa min dröm.
Undrar bara om det är värt det?




saknad.

Jag saknar våran vänskap som vi hade, jag såg ditt namn idag och börjar sakna dig.. sjukt jobbigt att veta att våran vänskap kommer aldrig tillbaka. I allafall inte så som den var förut. Tänk dig allt försvann på två sekunder. Saknar dig vännen.

Idag..

har jag fixat Bankomat kort och leggetimation till mig själv. Man måste juh bara ha det för om man ska till stan kan man bara dra dit med sitt kort. Pluss på det, sen efter det så åkte jag mamma och pappa hem så satt jag lite vid datan och snackade med bror. Jag skulle igenteligen vara med Tottie men det blev inte av. :/ jag saknar dig vännen <3 sjukt länge sen vi träffades, du får mig på bra humör.
I allafall efter ett tag så gick jag mamma och pappa till ica, vi handlade lite godis, mums! Jag var bara tvungen att ha choklad det är ju bara så otroligt gott med ett glas kall mjölk!

Så jag fick min choklad så gick vi hem klockan var väll runt halv nio så vi gick hem till mamma&pappas kompis, det var ganska kul faktiskt. Så nu sitter jag hära framför datan och skriver blogg. Och klockan är nu exakt 23.24 (:
Men nu ska jag lyssna lite på musik och snacka med kompisar, ha det bäst alla!



2009

SAKER SOM SKA HÄNDA ÅR 2009;

FAMILJEN& MIG SJÄLV;
* Firar ett år med älsklingen <3
* Fira brors 19års dag :D
* Åka utomlands till turkiet igen med jennifer och hennes familj
* Fylla 17
* Gå ner i vikt ( har vikt nojja)
* Bleka håret ett antal gånger

SKOLAN;
* Plugga mer till skolan (frisören)
* Kolla på en tävling inom frisör yrket
* Praktisera på en frisör salong
* Bli duktigare på att klippa
* Konsentrera mig på ämnerna i skolan.

ALMÄNT;
* Fixa bloggen
* Träffa alla i tungelsta
* Träffa gammla vänner
* Glömma det som var förut
* Tattuera mig igen
* Pierca mig igen



Bra start på år 2009.

Nu är det 2009 och nya tag!
Hoppas verkligen på att året ska bli riktigt bra. Nya förhoppningar, nytt allting! Jag verkligen älskar nyår när det blir nytt år för då kan man ta nya tag och försöka släppa det som var förut. Ska göra det nu.
Jusst nu sitter jag vid min sega laptop som jag är skita sur på för den segar otroligt mycket. Rent ut sagt den är dryg!
Vad har hänt idag?
Jo, idag har jag sovit till halv två så skönt. Blev riktigt sent igår på nyår! Firade med mickis och sandra och nåra fler sjuuklt kul. Men jag saknade många, speciellt en min älskling <3.
Det var juh min dag jag skulle skriva om inte mitt nyår anyway, så senare på dagen så ringde jag mickis och sandra dom kom hit och blekte mitt hår. Jag blev riktigt nöjd! Det behövdes verkliigen. Riktigt bra start på det nya året! :D
Nu är klockan runt 23.50 och jag ska snart bädda ner mig i sängen och titta på tv eventuellt snacka med pirre i telefonen.
Aja, jag kanske skriver lite mer senare innan jag ska sova.

GOTT NYTT ÅÅÅR ALLLA! :D <3