tar en paus med bloggandet.

nu har jag funderat och jag har kommit fram till att jag ska ta en liten pause från bloggandet, men jag vet inte hur länge kanske en vecka eller så (: så ni alla får ha det så bra och läsa mina gammla inlägg tills det kommer nytt. Jag skriver när jag kommer på något spännande ^^ <3

från copycatt.blogg.se <3

BLEKNING IKVÄLL!

ikväll typ nu ska jag bleka hååret, Mickis min bästis ska göra det på mig :D jag har äntligen bestämt mig att jag bleker i stället för att färga det brunt! :D så nu ska jag bli extra blond ^^ jag lägger in fler bilder senare ikväll, loooovar! :D <3

puss på er, copycatt.blogg.se <3

Denna vecka

har varit ganska rolig bara att det har varit jobbigt på frisören för att vi har bärjat klippa. Så man klipper sig i fingrarna och i händer, väldigt jobbigt men kulkul (: så nu har alvaret börjat på riktigt, så nu ska jag börja satsa lite mer på skolan för det roliga har börjat. Men kärn ämnerna är fortfarande tråkiga men det tillhör skolan så jag får skylla mig själv att jag har valt gymnasiet. Senare i veckan så ska jag latja med girlsen och nu på torsdag (imorgon) så slutar jag 5 över tolv! :D LYX!!! så jag ska kila till handens skola och träffa min sockerpingla^^ <3 så senare på kvällen ska vi väll titta film och på fredag så ska mickis min bästis klippa sig så jag ska mer och titta sen ska jag sova hos hos henne :D fett kul mer girls night! <3 SEN ÄR DET LOV! :D

ha det så bra. <3 copycatt.blogg.se puss

renska kylskåpet idag

söndags chill igen fan, det är det bästa med helgens sista dag att man kan chilla hur mycket som hällst!
så idag ska jag bara ta det lungt, sitta vid tvn och svulla godis,mackor, te lite smått och gått ^^ som man brukar säga; renas kylskåpet X)
Jusste, jag kanske ska testa på dans idag om jag orkar, det är inte säkert än men sånna fall om jag ska det så är det vid klockan 6. Mysmys (; nu ska jag ner och ta det lungt vid tvn och my love ^^ få se vad som finns på tv nu vid den hära tiden. Kanske något spännande på MTV dom säger att det ska vara många dejtnings pogram hela helgen ska nog kolla om det är något kul (: kanske TILA TEQUILA?  :D får se ;) jag lägger in ett till blogg inlägg sen om dansen (:
Ni får ha det så bäst, hejdå (: <3

Copycatt.blogg.se <3

Snart girls night.

Snart är det girls night med tjejorna ifrån den nya klassen. Det kommer att bli så jäkla kul! lääääääängtar reedan! :D <3


<3


jobbig dag på frisören.

Idag var det juh ingen chill dag kan man juh lungt säga, på frisören så skulle vi ha någon jäkla upp show som jag trodde att skulle vara så himla trist men sen efter lite tjaffs så var det rätt så kul och trevligt men vi som inte var ''catwalk modeller'' fick städa. Jaaa, jag var en av dom! det sög att få städa men det löste sig och det gick bra. Efter städningnen i 45 minuter så fick vi sätta igång med våra arbeten :), vi skulle ha rullat upp helt huvud och gjort en uppsättning på två dock huvuden. Jag hann med båda sakerna som tur var ännu en bra dag at the frisör! :D Men en sak bar dålig, vi fick äckel mat i skolan! asså, det börjar bli en vana för mig med att inte käka i skolan. Jag har lixom klarat mig på två glas vatten idag och vi slutade kvart i fem för vi skulle se den sista visningen. Det var lite jobbigt menmen sånt får man ta. Så nu sitter jag här och fryser med huvudvärk och propp mätt! :D ska chilla nu, ha det bra alla smygtittare och bloggar! (: <3
JAG TRÄFFADE EMME OCKSÅ! :D VAR FETT KUL, FÖRSTA GÅGNE TYP PÅ ÅR OCH DAR! <3 JAG SAKNAR DIG SÅ FUCKING MYCKET HUNNY! <33333333 mycket kärlek till dig! <3


Allt i från copycatt.blogg.se <3

britney spers - womenizer

Inte för jag gillar brittan så mycket men hennes nya låt är grym ( WOMENIZER ) hon har blivit bättre nu på sista tiden och hon fixade en riktigt grym låt tycker jag. Någon som håller med?




Tisdag, 14/10 - 08

I morse vaknade man vid 7 kanske lite för sent för bussen gick tjugo i åtta så jag fick snabba mig på lite. Så jag glömde att käka frulle fast det börjar bli en vana för mig, inte så bra menmen. Vi börjar så himla tidigt på tisdagar och onsdagar lixom kvart över åtta så jag hinner inte. Någon som håller med mig? sen när man kommer till skolan efter en lång bussresa ungefär en halvtimme, så skulle vi ha teori efter som vi har frisör dom dagrana då vi börjar jätte tidigt och slutar sjukt sent för vi ska hinna att göra allt. Men allt gick bra denna dag vi rullade upp håret på våran docka med några parmanent spolar. Jag hann rulla upp hela huvud (är lite stolt över det). Ja, det är lite klurigt men det gicka bra. jag började tänka på om jag ska färga mitt hår blondt igen asså ljusare än vad jag har för jag vill ha ljuuust hår. Så jag ska be mamma ringa frissan och beställa tid åt mig, jag har inte numret så hon får ringa. Runt 6 över 3 slutade vi så jag och Sandra hann med 16 över bussen (: jätte skönt för att annars måste vi vänta tills tjugo i och det pallar inte jag, man måste lixom stå och frysa rumpan av sig i hela 25 minuter. haha, nu sitter jag vid datan och skriver blogg efter mitt mellan mål som bestog av två ost och skink smörgosar med oboy! :D MUMSENS!


snart ska jag ut så ni får ha det så bra! pusshej, copycatt.blogg.se <3

Var så rädd så jag grät.

Värsta dagen ever, jag var så himla rädd. Jag satt på bilden i skolan och ritade för vi fick en uppgift innan vi skulle ha lunch. Då ringer mamma och säger att jag måste hem akut, jag börjar grina och springer in till lärare rumet och frågar om någon kan sjusa hem mig. För bussen hade redan åkt. Vi måste vänta en halv timme mellan bussnarna som då suger rejält. Men i allafall jag var så jävla rädd ursäkta att jag svär. Men det var värsta dagen ever. Så när jag kommer till lärar rumet så träffar jag på läraren Mats världigt snäll lärare, han sjusade mig hela vägen hem för mamma inte mådde så bra. När jag var hemma fick jag fixa lite vätskeersättning till mamma för hon var svimm färdig. Men som tur var så mådde hon bättre sen. Jag var så himla rädd så jag grät. Jag är glad att jag kunnde ta mig hem.

copycatt.blogg.se

Dagens kap.

   

chinos , jackan och skortan. ME LIKE.


Kanelbullens dag.



Guud va mysig helg det har varit. I fredags åkte jag hem till pirre och raggade upp lite glass,godis ja lite smått och gått. Startade en film och myste bara ^^ uuuunderbart!
Så idag (löradag) träffade vi emmy och erik i stan för att gå på något café för att fika, det är juh kanelbullens dag idag då måste man få vara onyttig men det blev inte så, del blev en bulle ifrån pressbyrån och bio istället. Så vi gick och såg tropic thunder den var sjuuuuukt bra! Ni borde se den, den är pengar värd! Men jag fick lite ont i ryggen av stolen på bion menmen ;)
Sen efter så snackade vi alla lite och sen skildes vi åt vid tågen. Då när jag kom hem träffade jag på maria vid busshåll plattsen så vi knatade runt lite och snackade^^. Sen stack vi båda in och nu sitter jag här framför datan och skriver blogg.

Allt från idag, Copycatt.blogg.se <3

Pirecing next week...


Jahapp det blev ingen pircing idag. Uppskutet till nästa vecka...

Blondin eller brunett?

hallådär blåbär! jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår?! Jag har töttnat på min färg och min frisyr totalt. Jag vill färga något coolt och klippa någon häftig frisyr. Men jag vet inte vad. Skriv en kommentar för förslag.

Idag har jag bara städat rummet, så himla trisst! hatar verkligen att göra det men man måste juh. Inget fixar sig av sig själv ;) Jusst nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra senare i kväll.




ska jag ha kvar mitt blonda hår eller brunett?

cherrylove.blogg.se

Om någon vill cheka min väns blogg så sök på cherrylove.blogg.se <3
Hon blir suuper glad om ni kikar in på hennes blogg :D